Sportversenyek 2011/2012

2011. szeptember 11- én, Tokodaltárón a Rendészeti Kiképzők Szövetségének szervezésében megrendezésre került a II. Nemzetközi Ifjúsági Virtusvetélkedő, ahol falunkat nemcsak fiataljaink, hanem iskolánk diákjai is képviselték. Szalka csapata a dobogó felső fokán, az első helyen végzett. Az egyéni versenyeken Frastacky Kinga és Fodor Mihály 2. helyezést, Raj Dániel pedig 3. helyezést ért el.
A sportot és focit kedvelő diákjaink 2012. december 8- án részt vehettek a párkányi Ady Endre Alapiskola által megszervezett Mikulás Kupán, ahol a dobogó III. helyére állhatott a focisták csapata.
Már évek óta működik iskolánkban egy tánccsoport, Summer Girls néven, Mgr. Lelocký Krisztína igazgatónő vezetésével. 2012. május 11- én a táncosok összemérhették tudásukat más iskolák tanulóival a Párkányban megrendezett Megatánc című tánc- és sportversenyen, ahol zumba kategóriában a dobogó 2. helyén végeztek.
Iskolánkat nemcsak a fiúk, hanem a lányok csapata is szívesen képviseli a különböző fociversenyeken. 2012. május 17- én a lányok 3. helyen végeztek a Párkányban megrendezett minifutball-bajnokságon. Külön említést érdemel Péli Annamária neve, aki megkapta a verseny legproduktívabb játékosának címét.
A következő fociverseny, amely megrendezésre került Párkányban, a Mária Valéria Kupa volt, amely Fodor Mihály számára hozta meg a sikert, aki elnyerte a legjobb kapus címét.
Szőgyénben, június 13- án 3 csapatunk indult a Biatlon- versenyen. Az 1. csapat tagjai: Droppan Roland, Király Mátyás és Varga Roderik. A 2. csapat tagjai: Kvarda Viktória, Kelemen Dominik és Nagy Valentín. A 3. csapat tagjai: Frastacky Kinga, Dudás Zoltán és Raj Dániel, akik a dobogó 3. fokán végeztek.
Vissza az előző oldalra