Tanulmányi versenyek 2011/2012

Diákjaink a 2011/ 2012- es tanévben is nagyon sok tanulmányi versenyen vettek részt és több ízben is eredményesen szerepeltek.
2012. március 1- jén megrendezésre került Párkányban a a XXI. Tompa Mihály Vers és prózamondó verseny körzeti fordulója, ahol 7 tanuló képviselte iskolánkat: Bagala Kincső, Hájik Vivien, Veres Emese Fanni, Cagala Dávid, Merva Izabella, Kormos Bence és Péli Annamária.
A szavalók közül az 5. osztályos Kormos Bence érte el a legnagyobb sikert, aki a szavalóverseny járási válogatójára továbbjutva, aranysávos helyezést ért el vers kategóriában. Ez a sikeres szavalat lehetővé tette, hogy diákunk az országos elődöntőn is képviselje iskolánkat.
Iskolánk 4. osztályos tanulói Dávid Monika tanító néni vezetésével már évek óta kitartóan szorobánoznak. Az idei tanév is meghozta számukra a sikert, ugyanis a szorobánverseny területi fordulójáról továbbjutva, április 21- én részt vehettek Budapesten a Magyar Szorobán Társaság 17. Országos Szorobánversenyén, ahol Kvarda Miklós 7. helyen, Cagala Dávid pedig 10. helyen végzett. Iskolánk méltó képviseletéért Kováč Zsófia Veronika és Varga Réka Eszter is dicséretet érdemel.
2012. május 31- én ismét megrendezésre került az Ifjú Életmentők versenye, ahol a szalkai alapiskola diákjai a 6. helyen végeztek. A verseny nagyon szoros volt, kevés pont választotta el a tanulókat a dobogós helyezéstől. A szorgalmas felkészülésért és a sikeres részvételért dicséret jár Veres Gréta Eszternek, Kvarda Viktóriának, Molnár Richardnak és Raj Dánielnek.

Vissza az előző oldalra